USACollie

Sunday, February 1, 2009

Trivelig helg

Her hjemme går det for tiden i maling av vegger. Typisk kalkulerer man til minste detalj hvilken farge man skal ha, men når man først får det opp på veggen stemmer det ikke allikevel.

I går var vi en tur i Exporama og fikk med oss at Angel ble andre beste tispe med CK og det var selvfølgelig veldig hyggelig. Mikkel er helt spirrevipp på utstillinger, han skjønner det før vi har parkert at her er det SÅÅÅÅ mange hunder og mennesker å hilse på at han ikke vet hva han skal gjøre med seg selv! Følgelig blir det en del bråk. Tror nok at litt miljøtrening på utstillinger er på sin plass, uten at vi stiller selv. Mikkel fikk låne med seg en blåser fra Angel, så nå er et skikkelig bad på plakaten, både for han og for Tabata.

Idag har vi nettopp vært ute en tur i skogen. Jeg bestemte meg for å legge et spor til Mikkel, men kan ikke si jeg var fryktelig håpefull, for det har vært veldig lenge siden sist og vi har aldri sporet i snø før. Heldigvis måtte matmor spise i seg hatten, for Mikkel sporet som en helt! Her var det ingen tvil om hva som skulle skje eller hvordan man skulle gjøre det! Slikt gir mersmak.

Da er det bare å male videre...

No comments: