USACollie

Wednesday, February 25, 2009

Collie-treff

I kveld var vi på collie-treff på Jessheim. Veldig hyggelig! Trente først litt lydighet og jeg var positivt overrasket over hvor ivrig Mikkel var. Så hadde vi litt ringtrening før hundene fikk leke. Både Mikkel og Tabata var med, trener jo ikke med henne, men hun fikk henge med på lasset!

Tidligere idag var vi en tur i skogen. Greit nok der det var stier, men enkelte steder gikk snøen til låret og nå er det tung snø, så mor kapitulerte og vandret heller fram og tilbake på de opptråkkede stiene et par ganger.

Jeg har begynt på fotoutdanning på kveldstid og koser meg med det. Det blir nok litt flere bilder å finne her utover!

Wednesday, February 18, 2009

Mikkel har badet...


Mikkel har badet - jammen på tide også! Vi har fått låne blåseren til Kristin, så da var det forsvarlig å bade midtvinters. Mikkel, som tidligere har syntes det er kjedelig å bade, lot til å glede seg denne gangen - han la seg ned i dusjen før vannet kom på og ble liggende helt til jeg måtte snu han for å såpe inn den andre siden! Takket være blåseren, ble vi kvitt det meste av røytepelsen og gutten ser nå ganske så ynkelig ut!


Hver dag er en lek!


Utrolig hvordan denne snøen aldri forsvinner - og utrolig hvilke anstrengelser som må til...


... for å få gjort nr. 2!

Monday, February 9, 2009

Friday, February 6, 2009

20 000!


Da har vi nådd 20 000 besøk på bloggen! Stor takk til alle våre besøkende, vi setter pris på at dere kikker innom.

Wednesday, February 4, 2009

Et skritt framover



Jeg har meldt oss inn i Nannestad og Omegn Hundeklubb. Håper på å få litt organisert bruks- og lydighetstrening og dessuten kommer vi til å forsøke oss på agility. Jeg har aldri vært en kjempefan av agility, men jeg tror kanskje at Mikkel vil syntes det er midt i blinken.

Ellers blir det nok også i år tur til Sverige på collieleir. Den blir avholdt litt tidligere i år. Da skal vi kanskje forsøke oss på søk i stedet for spor, men vi får se.

Sunday, February 1, 2009

Besøk av onkel



Etter at vi hadde vært på skogstur idag, kom onkel Jon på besøk. Det er alltid like populært og begge hundene får masse lek og kos!







Mikkel fikk gå nok et spor etter onkel ute på jordet og han gikk kanon. Faktisk går han mye bedre nå enn han gjorde i sommer - han har større selvtillit, har større fart og ligger mye lengre fram i linen.


Ellers viser det seg at Xiao Miao har fått seg en kjæreste! En langhåret skjønnhet fra fjøset ved siden av oss. Bondepiker er best!

Trivelig helg

Her hjemme går det for tiden i maling av vegger. Typisk kalkulerer man til minste detalj hvilken farge man skal ha, men når man først får det opp på veggen stemmer det ikke allikevel.

I går var vi en tur i Exporama og fikk med oss at Angel ble andre beste tispe med CK og det var selvfølgelig veldig hyggelig. Mikkel er helt spirrevipp på utstillinger, han skjønner det før vi har parkert at her er det SÅÅÅÅ mange hunder og mennesker å hilse på at han ikke vet hva han skal gjøre med seg selv! Følgelig blir det en del bråk. Tror nok at litt miljøtrening på utstillinger er på sin plass, uten at vi stiller selv. Mikkel fikk låne med seg en blåser fra Angel, så nå er et skikkelig bad på plakaten, både for han og for Tabata.

Idag har vi nettopp vært ute en tur i skogen. Jeg bestemte meg for å legge et spor til Mikkel, men kan ikke si jeg var fryktelig håpefull, for det har vært veldig lenge siden sist og vi har aldri sporet i snø før. Heldigvis måtte matmor spise i seg hatten, for Mikkel sporet som en helt! Her var det ingen tvil om hva som skulle skje eller hvordan man skulle gjøre det! Slikt gir mersmak.

Da er det bare å male videre...