USACollie

Sunday, July 27, 2008

Utstilling på Tånga Hed i Sverige



Nettopp hjemme etter en lang og ekstremt varm hjemreise. Men det var verd det - det var veldig hyggelig å treffe gamle venner fra nær og fjern og Mikkel gjorde det bra!

1JK 1JKK CK res.BHK

Kjempegøy å få CK. Stella Clark (GB) mente følgende om Mikkel:

"Very well constructed dog. Very good angulation. Very good bone. Good feet. Well padded. Good bend of stifle and very strong hocks. Coat good, coloured and textured. Strong neck and shoulder. Good ear placement. To be critical I would prefer a little more stop and a little more length to back skull, but overall extremely well balanced. Moves very well."

Kan ikke være misfornøyd med det, eller hva? Det var en veldig trivelig dommer som var veldig nøye. Det var en offisiell SCK-utstilling med ca 60 collies.



En litt kjedelig ting som hendte var at noen damer stilte seg i teltet vårt under bedømningen og høylydt kritiserte Mikkel. Egentlig gjør det meg ingenting - alle har sin mening og foretrekker forskjellige typer, men det er litt dårlig gjort å forsøke å forsure stemningen hos eier og oppdretter - kan man ikke gjøre det i sitt eget telt? Den ene av dem var dommer selv, så da er det jo greit å vite at man ikke bør stille for henne i framtiden, hihi!

På togstasjonen i Gøteborg stoppet en psykisk funksjonshemmet gutt oss og utbrøt "FOR EN FIN HUND!" - han fikk mange kyss og klemmer av Mikkel mens han spurte spørsmål om han. Til slutt fikk også jeg en klem og han sa at jeg måtte passe godt på Mikkel så han aldri ble syk. DET var dagens mest verdifulle bedømning!

Takk til Britta og Erik for kjøring og handling og generell gjestfrihet, Gudrun og Per for god mat, Lena for overnatting og Kent for skyss til Gøteborg. Og alle andre for trivelig selskap.

4 comments:

Stine said...

Grattis med flott plassering - og rammeverdig kritikk!

Anonymous said...

Gratulerer ;)

Anonymous said...

Gratulerer så masse!!!

Anonymous said...

Hej Linda og Mikkel

Stort tillykke med det flotte resultat.

Hilsen
Farfar Keiko