USACollie

Thursday, July 24, 2008

Boing!

Skulle hatt med kamera idag - var hos pappa med familie og grillet. Mikkel er alltid i lag med ungene, han er så glad i barn. De har en stor trampoline - Mikkel fant det helt selvsagt at han også skulle ta sats og hoppe opp på den. Der satt han og koste seg mens de hoppet rundt han så han fikk seg noen luftige svev. Ikke akkurat nervøs, Mikkel!

Han og Xiao Miao blir mer og mer fortrolige. De deler matskål og leker ved siden av hverandre; Mikkel inviterer også til lek. Tenker at det ikke tar mer enn en uke til før de er ordentlige kompiser.

Lørdag pakker Mikkel og jeg sakene og drar til Sverige på utstilling. Det blir utrolig gøy å treffe Mikkel sin oppdretter og hans helsøster og bestefar! Angel og Nemo tar også turen til Sverige, så dette blir koselig!

Neste helg blir det også full rulle i Sverige - da skal vi på collieleir og trene spor. Jeg kan ikke si jeg er fryktelig optimistisk med tanke på at han stort sett bare har en tanke i hodet for tiden, og det er tispeflekker! Men vi drar for å lære og ha det trivelig sammen med andre colliefolk.

No comments: