USACollie

Sunday, July 13, 2008

Huset vårt...

... blir så fint - bare vent, så skal dere få se! Mens jeg river, maler og oljer, går Mikkel inn og ut av huset som det passer han og lever det gode liv.

I disse dager passer han ofte på mine to unge halvsøsken som har flyttet hjem fra Kina. Han elsker å være sammen med dem. I deres store hus og store hage blir det mye mosjon på Mikkel, for han må hele tiden holde telling på hvor de er og er alltid med på leken. Krangler de, går han imellom. Veldig hyggelig med en hund som man kan stole på rundt barn.

Jeg merker godt tenåringshormonene. Eller, det vil si, han er fremdeles en mer problemfri hund enn de fleste vil ha gleden av å eie, men for eksempel kan han ofte være litt fjern nå - på tur vil han helst stoppe hver halvmeter for å lukte etter tispeflekker og tisper generelt er veldig spennende saker. Samtidig er han mye mer forsiktig med hanhunder. Han har mistet litt apetitt og han er litt mer betenksom på å hoppe inn i situasjoner av ymse slag. Heldigvis er han like åpen for alle mennesker som han har vært hele livet. Han gleder seg til å gå på bussen eller T-banen, for da er det alltid noen han kan få hilse på - han sprer fremdeles mye glede og er en veldig positiv gutt! Lydigheten har det gått så som så med siden bronsemerket, men det er vel mest et spørsmål om vedlikehold!

Ellers går det veldig fort framover med kjøringen. Problemet er bare å få nok tid til å lese teori..!

No comments: