USACollie

Tuesday, October 21, 2008

Rus-Mikkel

For en ukes tid tilbake var vi hos veterinæren og røntget hofter og albuer. Mikkel ble dopet ned og så ganske så stakkarslig ut. Spydde måtte han også, stakar.



Veterinærene sa at Mikkel var en usedvanlig trivelig og medgjørlig hund!

Ikke bare Mikkel ble dopet ned - Xiao Miao måtte også få seg en solid dose for å rense ørene. Vi valgte å ikke vekke ham opp fordi han ikke liker å kjøre bil. Da vi kom hjem, ble han lagt på vamekablene på badet. Mikkel ble bekymret sin livløse venn og la seg ved siden av ham og så fryktelig lei seg ut.



Resultatet på røntgen ble bra - fri både foran og bak; A på albuer og B på hofter.

På mandag skal vi til veterinærhøyskolen for å øyelyse. Vi har fått en mulig feildiagnose på øynene tidligere og blir nødt til å finne ut av hvilket resultat som faktisk er rett.

Nå har vi Neo på besøk og gjett om det er stas? Alle tre gutta koser seg sammen. Skjønner hvor mye glede hunder kan ha av artsfrender, så det må vel bli en liten søster eller bror til Mikkel etterhvert! Han er utrolig grei - ønsker alltid andre hunder velkommen i huset og deler gjerne matskål og soveplass.

Ellers presterte jeg selvsagt å skade bilen min for noen uker siden, så den står til pynt på tunet enn så lenge! Typisk!

1 comment:

evy said...

Grattis med gode resultater..