USACollie

Saturday, October 4, 2008

Utstilling på Kongsvinger

Vi har hatt et fint døgn sammen med Britta, Erik og Patrick (Mikkels bestefar). De overnattet hos oss og så dro vi på utstilling på Kongsvinger for dommer Karl-Erik Johansson (SE). Mikkel ble 1JK 1JKK (av 2) med HP. Her er den rettferdige kritikken:

"Meget god type. Meget velskåret hode. Tett plasserte ører, mørke mandelformede øyne. Burde ha bedre stopp markert. Velutfylt neseparti. Bra bitt. Vakker hals og rygglinje. Tilstrekkelig kropp for alder. Bra vinkler. Beveger seg med bra steg men noe høy hale. Utmerket pelskvalitet, men kunne hatt noe klarere farge."

Dette med stoppen er vi jo klar over - det kommer nok litt mer med alderen, men han vil aldri ha et kraftig stopp. Selv syntes jeg det er bedre med litt for lite enn litt for mye, men til syvende og sist har det jo ikke så mye å si. Han hadde dessverre høyt båret pubertetshale i ringen og oppførte seg generelt sett som en loppe på speed! ;-) Men haleplasseringen er i alle fall bra. Fargen har vi alltid fått god kritikk på, men det stemmer nok at den er uklar akkurat nå, for han er mitt i røytingen.

Ellers burde Mikkel ha vunnet premie for mest høylydte hund under utstillingen - han kan gjøre seg hørt, den karen! ;-) Heldigvis er han ikke sånn til vanlig. Han hadde det i alle fall veldig fint, koste seg med mange hunder og mange gavmilde eiere. Vi fikk også handlet litt.

Det som var dagens høydepunkt, var at Patrick fikk Cert CACIB 1BHK BIR BIG2!! Han ble dermed norsk utstillingschampion - to titler på en uke er ganske bra!

Jeg har lånt bort kameraet mitt, men vi får forhåpentligvis noen bilder av Britta og Erik, som nå er på vei hjem til Danmark. God tur!

2 comments:

Anonymous said...

Gratulerer så mye til Mikkel og bestefar'n hans med de flotte resultatene!
Lill
www.ppivy.wordpress.com

Stine said...

Gratulerer med Mikkel - og med bestefaren, viktig å heie på familien!
Og vi vil vel heller ha en glad og ivrig hund med gladlyder i en utstillingshall, enn en som kryper rundt og synes ting er skuuuummelt? :-)