USACollie

Tuesday, September 23, 2008

Familieforøkning



Jepp, vi har kjøpt oss bil, en '95 Volvo 850. Da håper jeg VIRKELIG at jeg ikke stryker på førerprøven, ellers får den bare stå utenfor huset og blomstre til jeg får lappen. Skal kjøre opp i svært overskuelig framtid...

Men enhver bruktbil med respekt for seg selv burde jo ha et navn - så - hva skal bilen hete? Forslag?

Ellers har Mikkel begynt å røyte. Eller kanskje han bare skal bytte bukse...

6 comments:

Stine said...

Du er klar over at det er normalt for enkelte hunder å gjøre et eller annet for å sabotere, når PM for neste utstilling kommer? Røyting er en vanlig metode, halting eller spisevegring er andre effektive metoder.

Bilnavn: Frosken, datt ned i hodet mitt, men jeg aner ikke hvorfor...

evy said...

Grattis med bil..
Volvo er jo svensk, så hvorfor ikke Hebbelille???

Reflexa said...

Godt poeng at det er en svensk bil! Tror kanskje det må bli et svensk navn. Mikkel fikk et typisk dansk navn blant annet fordi han er fra Danmark.

Svante? Albin? Pontus? Eller hva med BERTil? ;-)

Anonymous said...

så kjekt at bloggen er oppe og går igjen!! Gratulerer med ny bil, den såg ut til å ha god plass bak (Mico rømte ut "lufteholet" sitt når han var åleine i går. Hadde vore på kirkegården åleine i ein halvtime... såg ingen hol i bakken. :-). Ellers har me kasta oss på Agility. Stor stas.Anbefalast som kontakt-trening og aktivitet.
Lykke til med oppkjøring. Syns Bertbil er bra som navn
Kristin og Mico

Anonymous said...

wow, grattis med bil! Den så jo riktig så fin ut!:=) Håperdu står! Jeg begynner på teorikurs i okt!så kanskje jeg får den snart jeg også!

Reflexa said...

Takk! Hadde siste kjøretime idag. Dersom det stemmer at en dårlig generalprøve gir en god premiere, kommer jeg til å stå MED GLANS! ;-)