USACollie

Tuesday, December 18, 2007

Siste innspurt før jul

Det er fullt kjør på jobb. Mikkel tar det med knusende ro, som vanlig. Han har blitt så vant til å være der at han ikke alltid våkner opp når det kommer kunder. Idag var det en mor innom med et lite barn på rundt året. Hun bare parkerte ungen rett ved siden av Mikkel på gulvet - Mikkel syntes det var kjempekoselig (heldigvis) og var bare snill og forsiktig.

Snart er alle julegavene i havn og vi gleder oss til jul - det vil si, JEG - det blir jo Mikkels første jul. Det blir hyggelig med samlet familie og julemat. Det er også herlig å ha en valp som det ikke er noe problem å ha med seg rundt. Nyttårsaften skal feires med mine nærmeste venner som vanlig. Denne gangen er vi invitert til Lier gård og det blir nok trivelig. Blir ikke en høylydt feiring, altså. Det var forresten noen som fyrte opp fyrverkeri i kveld mens vi var ute, men det enset ikke Mikkel, men når det er sagt, var det ganske langt borte. Blir interessant å se hvordan han reagerer.

Det er en slitsom uke, men nå er det ikke mange dager igjen!

Må jo også nevne at Mikkel ikke har hatt noen uhell inne verken hjemme, på jobb eller på besøk på en uke! For en kul liten mann!

No comments: