USACollie

Saturday, November 10, 2007

Mikkel i byen

Idag dro vi til sentrum med trikken. Mikkel fikk vandre litt rundt blant folk og trafikk og tok det hele med stor ro. Han er helt avslappet på trikken og legger seg helst til å sove på gulvet. Hittil har han vel bedårt halve Oslo, vi blir stadig stoppet av folk i alle aldre som gjerne vil hilse på. Han er vennlig mot alle, aldri redd. Vi møtte en mor med et barn i barnevogn - Mikkel fikk bli den første hunden barnet klappet og han var helt rolig. En gang traff vi en gammel dame som smilte stort og fortalte om hundene hun hadde i gamle dager. Sist gikk vi forbi en gatemusikant som avbrøt sangen sin for å spørre spørsmål om rasen, så spilte han en sang bare for Mikkel. Ja, Mikkel sprer sannelig glede i denne byen.

Da vi var i byen, stakk vi innom dyrebutikken. Der fikk han snuse på ting og velge ut en godbit (det ble et grisetryne - æsj!).

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

På vei hjem stoppet vi ved Sofienbergparken og hilste på noen hunder. Så dro vi hjem. Min bror kom på middag og gikk en tur med Mikkel alene og det gikk fint. Nå skal Mikkel ut på siste tissetur for dagen - så legger vi oss og lader opp til en ny og spennende dag.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

No comments: