USACollie

Thursday, January 24, 2008

Er det ikke rart?

small
2 måneder

medium
3 måneder

DSC_0121
4 måneder

Tenk så fort tiden går. Det er merkelig hvordan man ikke ser hvor fort de faktisk utvikler seg før man sammenligner med gamle bilder.

Kurskvelden i går var ganske intens. Det var kaldt og vått ute, men det stoppet ikke innsatsen til de frammøtte. Det ble en del trening på "bli sittende" og "bli liggende", også med skjult fører. Det siste gikk greit når hundene var alene med fører, men fellessitt og -dekk var vanskeligere. Jeg la merke til at Mikkel "glemmer" å bli i gitt posisjon i dag og det er jo litt dumt. Vi får ta et par et par treningsøkter hvor vi går litt tilbake og trener litt grunnleggende.

Han var fryktelig skitten da han kom hjem, så han fikk hoppe i dusjen, men denne gangen så det faktisk ut til at han nøt det.

Begynte sent på jobb idag, så vi fikk tid til å ta noen bilder på turen dit.

DSC_0134

DSC_0093

CSC_0146

Mikkel frosk på jobb:

DSC_0151

DSC_0156

1 comment:

Stine said...

Jeg satt faktisk på bussen i går kveld og tenkte på det samme - når ble valpen så stor? Hun tok da ikke så mye plass på bussen før? Får hun plass som voksen?
Jeg husker den lille butte, stutte, lodne tikilossaken som vi hentet 13. oktober i fjor, og nå er det 20 kilo mer, og jaggu ikke like stutt og søtt...