USACollie

Sunday, April 13, 2008

Kultur-Mikkel

I morges våknet vi begge tidlig (Det må jo nødvendigvis være tilfelle når de fleste av mine venner sover og jeg sitter og blogger om dagens hendelser!) - i går var det et storslagent åpningsgalle på Den Norske Opera i som var direktesendt på TV. Nyskjerrigheten lokket oss derfor til Bjørvika en søndag morgen klokka halv åtte.

Det er litt spesielt at man må bevege seg gjennom byens tyngst belastede område for å komme seg til Operaen. Mikkel ga en klem til en narkoman, men det han var mest interessert i var tigeren på Jernbanetorget.


"Oj - det var en stor vovve!"


"Kom igjen - lek, da!"

Operaen var kjempeflott og det var en fin opplevelse å gå på den, spesielt når vi hadde den for oss selv!


















Fra Operaen gikk vi så over en gangbro over motorveien...


... opp Karl Johans gate...


... over Fredensborg...


... via arkitekthøyskolen...




... og hjem til Sagene...

... og nå skal mor ut på loppemarked på skattejakt mens Mikkel sover formiddagslur.

3 comments:

Stine said...

Hvordan gikk skattejakten? Loppemarked er GØY!

Så fint bilde av Mikkel utenfor Arkitekthøyskolen - tror kanskje han har hittil skjulte agilitytalent også, jeg!

Reflexa said...

Nja, bare noen småting - sølvtøy og slikt. Er egentlig på jakt etter noen gamle rustikke møbler som passer i mitt gamle rustikke hus. Blir mye loppis utover - si ifra hvis du vil være med!

Ja, Mikkel nølte ikke et sekund med å gå opp trappeanretninen, så det kan hende du har rett i det med skjult agilitytalent. Dersom den offentlige banen ved Frognerparken står fremdeles, blir det kanskje noen turer dit etterhvert!

Stine said...

X'en testet agilitybanen i Frognerparken i går - bortsett fra manglende tverrpinner til hinder, så det meste ut til å være der. Valpen klatret møne som bare det!