USACollie

Wednesday, April 9, 2008

Trening igjen! Mikkel 7 mnd

ENDELIG er vi igang med trening igjen! Det er en liten gruppe (av to) på 5 som trener til bronsemerket. Instruktøren vår denne gangen er Anita. Vi traff også igjen Line og Rolf på treningsplassen. Det regnet en del. Rolf hadde en stor regnkappe på og forsøkte å lokke en hund under kappen med en godbit for å teste modigheten. Det turte den ikke. Men Mikkel fikk teften av godbiten og valset lykkelig rett inn under capen. Til og med da hodet hans ble omhyllet av capen, rikket han ikke på en muskel.

Selve treningen gikk bra. Regnet satte en liten demper på iveren til både hunder og eiere, men vi klarte oss fint. Mikkel var mye flinkere enn det jeg hadde regnet med. Fy meg som har så lave forventninger! Etter litt oppvarming, var den gamle oppmerksomheten nesten på plass. Han gjør mange kontroller for å få med seg hva som skjer, men tar korreksjonen meget kjapt og på en slik måte at det ikke utgjør noe reelt problem. Han er jo tenåring nå, og har et større behov for å være oppmerksom på omgivelsene. Vi trente utgangsposisjon og stå idag og skal øve på dette fram til neste trening om en uke.

Ellers er Mikkel blitt 7 måneder gammel. Han har begynt å markere en del, men ha fremdeles for mye å tenke på til å forstå at man skal løfte på benet... Min pubertale klatremus!

small
2 måneder

medium
3 måneder

DSC_0121
4 måneder

CSC_0130
5 måneder


6 måneder


7 måneder

No comments: