USACollie

Wednesday, May 21, 2008

Bronsemerkekurs uke 7



Nå er det bare tre uker igjen til prøven avholdes - hjelp! Vi var altså ikke tilstede sist uke på grunn av det trafikale grunnkurset, men vi har trent litt på egenhånd, dog ikke så strukturert som jeg burde. Men det gikk heldigvis bra - Mikkel liker veldig godt å jobbe og det syntes. Dessverre lar han også hele Nydalen vite det dersom han IKKE får jobbe. "Jeg vil jobbe, og jeg vil jobbe NÅ!". Forhåpentligvis lærer han seg tålmodighet en vakker dag. Et par brutte fellessitt, men ellers var han fantastisk dyktig og jeg er veldig stolt av han.

På slutten av hver kurskveld får Mikkel leke med bitestokken - ingenting er morsommere enn den! Han har kanskje ikke et rottweiler-bitt, men jammen hang han ikke fast i den uavbrutt i fem minutter, til tross for at matmor fant det for godt å slenge han litt rundt!

Vi tok føtter og poter fatt da det var på tide å vende neser og snuter hjemover. I kveld fikk vi selskap av både Thomas og Julius.

1 comment:

Anonymous said...

Mico også er det nokså mykje "lyd" i. Når me trener og når me tek d"pause" på tur. Han har desverre ikkje lært seg tolmod...enno.