USACollie

Thursday, May 22, 2008

Lang morgentur

Torsdag betyr lange morgener. Da begynner jeg ikke på jobb før kl 11, og tida fram til da er Mikkel-tid. Idag gikk vi til et parkområde mellom Carl Berner og Tøyen som er på en høyde der man har flott utsikt over hele byen. Fikk tatt noen fine bilder av en poserende Mikkel, dog totalt uflidd - jeg kan ikke akkurat påberope meg noen voldsom pelsinteresse! Så lenge han er fri for floker, duger gutten til hverdags, syntes jeg!









Vi hadde noen hyggelige hundemøter idag - verd å nevne var en dame med to portugisiske vannhunder hvorav en het Reidar! Senere møtte vi en pomeranian valp på 4 mnd - han var slettes ikke redd for større hunder og hoppet rett i ansiktet på Mikkel som en liten ninja. Mikkel var veldig varsom, men syntes det var utrolig moro. I kveld traff vi også en annen valp, en engelsk bulldog som het Louis. Han var 3 1/2 mnd gammel og lekte med Mikkel i lange tider. Han hadde vært bitt nylig, så Mikkel la seg på rygg og bygget opp selvtillitten hans - det hjalp!



Det kan forresten være dyrt å ha en tenåringshund som kjeder seg når mutter'n tjener til livets opphold... Hm... Får nok finne en bedre løsning. (Ja, han var veldig stolt.)

No comments: