USACollie

Tuesday, May 27, 2008

Frognerparken

Stakkars Mikkel. Denne omgangssyken hans skulle vise seg å plage han litt lenger. Det var ingen grenser for hvor mye han måtte bæsje og spy, selv om han var helt tom inni seg. Da ble det sporenstreks faste med en påfølgende diett av overkokt ris, fiskeboller i kraft og Biola. Det hjalp veldig!

I går var vi en tur i Frognerparken.



Vi dro først til hundejordet, der han fikk leke med noen andre hunder. En mann med en storpuddel gjenkjente Mikkel som en blue merle collie - hurra! Det viste seg at han hadde drevet på mye med collie før, bruks og slikt, men ga opp rasen på grunn av den forferdelige utviklingen på det mentale plan.

Etterpå dro vi bort til agilitybanen - det ligger nemlig en offentlig agilitybane i nærheten av hundejordet. Det er ingen hinder- eller slalompinner der, men det får så være. Det var første gangen Mikkel hadde sett noe slikt og han tok det utrolig fort. Suste over stigen og mønet og igjennom tunellen. Pølsa klarte han også etter to forsøk. Virker som han syntes det var ordentlig gøy, så vi får ta et kurs etterhvert!



Etterpå tuslet vi igjennom Frognerparken og tok bussen hjem, der det ventet fiskeboller i Biola. Mmmmm...





No comments: